Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TODI

september 19 @ 10:00 - 12:00

Wat kost het je om te komen duiken?
€ 37,00 – Piekperiode
Duik te betalen op rek. n° BE18 7380 3711 6565 met vermelding naam

Huur basisduikuitrusting   € 12,00 
(Inbegrepen: nat pak, gesloten zwembadvinnen, duikkap,
ademhalingsapparatuur, computer.)

Een duikfles, lood en trimvest krijg je van ons. Dat is voor iedereen inbegrepen in de prijs.

Wat kost het je om te komen snorkelen?
€ 16,00 – Dal- & piekperiode (inclusief klassiek masker, tuba, vinnen)

Inbegrepen in de prijs?
Omdat de binnenkant van een trimvest nooit helemaal ontsmet kan worden, vragen we aan iedereen om enkel trimvesten of BCD van TODI te gebruiken. Dat is nodig om infecties te vermijden, eventuele ziektes buiten te houden en om onze biologische filterinstallatie zo weinig mogelijk te belasten. Ook een duikfles en lood krijg je van ons.

Niet inbegrepen in de prijs?
Duikpak, ademautomatenset, computer, masker, tuba, vinnen
Breng sowieso elke keer je brevet mee en je verzekeringsbewijs.

Praktisch?

  • Polsbandje: Je krijgt van ons een gekleurd polsbandje. Dat geeft je toegang tot de ‘Experience Zone’, waar de onderwaterpret begint. Draag je polsbandje altijd zichtbaar.
  • Kleedkamers: Je doet je zwemkleding aan en laat je andere spullen achter in een locker die je kunt openen en afsluiten met je polsbandje. Dan ga je blootsvoets met de trap of de lift naar de vierde verdieping, richting duikbassin of instructiebad. Als je eigen duikmateriaal hebt, dan neem je dat mee.
  • Aan het bassin: Gehuurd materiaal kun je afhalen in de verhuurzone. Stap door het voetbad, onder de douche en dan je materiaal ontsmetten. Dat doe je door het onder te dompelen in de wasbak en grondig na te spoelen in de spoelbak of onder de douche. Voor je met je uitrusting het water ingaat, vragen we je om nog eens onder de douche te passeren. Dat vinden onze vissen fijn.
  • Na je duikbeurt: Na je duik plaats je de fles, het lood, het trimvest of BCD en alle eventueel gehuurde materiaal terug waar je het gevonden hebt. Daarna kleed je je weer om in de kleedkamers op het gelijkvloers en je deponeert je polsbandje in de daartoe voorziene bus. Doe je dat binnen de termijn van 2 uur (zoals gereserveerd).

Gegevens

Datum:
september 19
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Bubbles en Fun
Telefoon:
+32473545017
E-mail:
virginie694@gmail.com

Locatie

Todi
be-MINE 1
Beringen, 3582 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie